Over ons

alcmaria Taxi Alcmaria is in 2006 ontstaan uit 2 kleine jonge zelfstandige taxibedrijven, te weten taxi Oranje en taxi Alcmaria (voorheen taxi Kennemerland). Na de samenvoeging werd besloten de naam Alcmaria te handhaven.

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf steeds meer naam en faam gekregen onder steeds meer klanten, vanwege goede ervaringen van onze klanten met onze kwaliteit van vervoer, onze betrouwbaarheid qua aanrijdtijden en onze goede service. Inmiddels behoort Taxi Alcmaria tot één van de marktleiders in de regio met betrekking tot particulier en (klein-)zakelijk vervoer.

Overname Taxi Raat

De laatste ontwikkeling is dat wij Taxi Raat uit Schoorl hebben overgenomen op 1 februari 2014. Ondanks deze wijziging voor de klanten in Bergen en Schoorl van voorheen Taxi Raat, zullen dezelfde vertrouwde chauffeurs deze klanten blijven bedienen met dezelfde mate van service die zij gewend zijn of zelfs nog beter.

Waar wij naar streven met deze overname is ook voor de klanten van voorheen Taxi Raat de volgende voordelen te realiseren:

  • Betere en betrouwbaardere aanrijtijden in verband met de toegenomen capaciteit van de 2 bedrijven bij elkaar
  • Dezelfde langere openingstijden van Taxi Alcmaria, namelijk 24/7 !
  • Dezelfde vertrouwde gezichten van voorheen Taxi Raat, maar nu dus ook een aantal nieuwe collega´s leren kennen!

Met de vorige eigenaar van Taxi Raat is overeengekomen dat we een nieuwe naam zouden zoeken om verwarring tussen fietsverhuur en taxiservice te vermijden. Wij hebben de nieuwe naam ‘gevonden’: Taxi Wester Bergen. Gezamenlijk zullen we dan dus Taxi Wester Alcmaria heten. En hiermee is dus ook de vertrouwde naam Taxi Wester weer terug in het Alkmaarse en Bergense straatbeeld!

Het zal overigens ook regelmatig (met name doordeweeks) voor kunnen komen dat beide centrales van Wester Alcmaria en Wester Bergen door dezelfde centralist worden bediend.
Momenteel zijn wij dus in de regio Alkmaar-Bergen-Schoorl hét grootste taxibedrijf en daarmee marktleider op met name particulier en (klein-)zakelijk taxivervoer! In de huidige vorm vertrouwen wij erop u daarom nóg beter van dienst te zijn!

Overname Alkmaarse Taxicentrale

Begin 2014 hebben wij tevens naam, telefoonnummer en website overgenomen van de Alkmaarse Taxicentrale aangezien de vorige eigenaar gestopt is met zijn taxi-activiteiten in Alkmaar. Ook deze klanten heten wij dus van harte welkom binnen ons bedrijf en we zullen onze uiterste best doen om dezelfde service te blijven waarborgen die zij ook van Alkmaarse Taxicentrale gewend waren.

Onze chauffeurs

De chauffeurs van Taxi Wester Bergen zijn allen zeer ervaren chauffeurs met een uitstekende stratenkennis. Dienstverlening, representativiteit, service, hulpvaardigheid en vriendelijkheid zijn begrippen die door hen als vanzelfsprekend worden beschouwd. Zij zullen altijd hun best doen om u op een prettige of gezellige manier veilig van vertrek tot bestemming te brengen.